Uitvaart drukwerk

Iedereen verdient een persoonlijk afscheid van zijn of haar overleden dierbare, persoonlijk drukwerk is daar een groot onderdeel van. Wij hebben een team van 5 grafisch medewerkers in dienst die hun uiterste best doen om van elk gedachteniskaartje en rouwkaart iets bijzonders te maken. Samen met de uitvaartverzorger maak je een keuze uit de kleur/tekst/foto en papiersoort, dit wordt doorgegeven aan het grafisch team en zij vertalen dat naar een persoonlijk voorstel. Niet tevreden? Geen probleem, zij passen het aan totdat jij helemaal tevreden bent.

uitvaart drukwerk

Op de grafische afdeling leren we de overledene echt een beetje kennen. Dat is ook noodzakelijk voor persoonlijk drukwerk.

-Anja Schaul, Coördinator

Inspiratie rouwkaarten en gedachteniskaartjes

Onze grafische afdeling als steun

Drukwerk komt in alle soorten en maten, onze grafische afdeling werkt nauw samen met de uitvaartverzorger om er zo voor te zorgen dat het drukwerk helemaal naar wens van de nabestaanden wordt vormgegeven. Ook een klassiek prentje met een mooie foto weten wij stijlvol vorm te geven. Wij zorgen ervoor dat iedereen jouw dierbare herkent in het drukwerk en dat je er zelf een mooie herinnering aan over houdt.

  • Eindhoven, Grafische afdeling
  • Grafische afdeling
  • Grafische afdeling