Els de Wit Uitvaartverzorging

Omdat Els de Wit met pensioen wilde, heeft Van der Stappen Uitvaartverzorging het bedrijf Els de Wit Uitvaartverzorging in Valkenswaard overgenomen.

“Els de Wit heeft een goede naam opgebouwd en een flink klantenbestand”, zegt Michael Thijssens van Van der Stappen Uitvaartverzorging. Wij zullen haar bijzondere werkzaamheden voortzetten vanuit ons kantoor in Valkenswaard.”

Als innovatieve onderneming proberen wij de uitvaart zoveel mogelijk bespreekbaar te maken. We willen graag dat mensen nadenken over hun eigen afscheid van het leven of dat van hun naasten. Dat betekent immers dat je veel makkelijker beslissingen kunt nemen, wanneer het moment daar is. Dat je daadwerkelijk een afscheid kunt organiseren dat bij de overledene en de nabestaanden past, waardoor het proces van rouwverwerking op geleidelijke en natuurlijke wijze kan verlopen.

Van der Stappen uitvaartverzorging

Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. Als het eenmaal zo ver is, wil je dat het een waardig afscheid wordt ondanks de pijn en het verdriet. Je wenst een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan de overledene. Maatwerk dus! Een afscheid dat je bijblijft en houvast biedt voor de tijd daarna.

Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een uitvaartorganisatie die jou begrijpt en kundig adviseert. Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid verzorgen. Je herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit onvergetelijke afscheid, waarin iedereen je dierbare zal herkennen.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail. Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team. Daarnaast kun je terugvallen op de voordelen en mogelijkheden van onze gehele onderneming. Wij hopen dat we je met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van je verdriet.

Michael Thijssens
Directeur
els de wit uitvaartverzorging
uitvaartcentrum valkenswaard

Uitvaartcentrum Valkenswaard
Het uitvaartcentrum in Valkenswaard is voorzien van twee rouwkamers, waarvan één opbaarkamer gebruikt wordt als 24-uurskamer. De andere rouwkamer blijft beschikbaar voor rouwbezoeken op afspraak. Het is mogelijk om het rouwbezoek intiem te houden of een groter bezoek uit te nodigen voor een persoonlijk afscheid.

Sfeervolle ontmoetingsruimte
Het statige karakteristieke pand gelegen aan een sfeervolle tuin, beschikt over voldoende ruimte voor een goed georganiseerd afscheid in de vorm van een kleine dienst of een informeel samenzijn na de uitvaart (tot max. 25 personen).

Team Valkenswaard

Anja Hertroijs
Uitvaartverzorgster

“Onze mogelijkheden om mensen een uitvaart op eigen wijze in te laten vullen, zijn enorm”

Anja Hertroijs

Judith Beekx
Uitvaartverzorgster

“Samen gaan we voor een memorabel afscheid, afscheid nemen kan immers maar 1 keer.”

Judith

Arna Paeshuijse
Zorgteam / Gastvrouw

“In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen.”

Arna Paeshuijse