Langzaam op de weg terug

De tijd van compleet uitgestorven straten ligt al weer even achter ons. De fileloze ochtendspits, de vliegtuigen aan de grond, de lege schoolpleinen. Maar ook de verbondenheid, solidariteit en gedeelde angst. Het lijkt alweer bijna even onwerkelijk als dat het was in de weken dat we ermee leefden.

Voorzichtig

We zijn inmiddels beland in de tijd van versoepeling van de regels. Langzaamaan kan er steeds iets meer. Stapje voor stapje verantwoord van het oude naar het nieuwe normaal. Maar hoe normaal is dat? Wij realiseren ons terdege dat je, als je in de afgelopen periode afscheid hebt moeten nemen van een dierbare, die persoon zal missen in dat ‘nieuwe normaal’. En dat het je altijd bij zal blijven, dat je ook nog eens afscheid hebt moeten nemen met alle beperkingen van dat moment.

Ruimte voor een hapje en een drankje

Hoewel er nog steeds vele beperkingen rondom een uitvaart van kracht zijn, is nu ook daarin de eerste versoepeling mogelijk. De opening van horeca gelegenheden per 1 juni geeft ons de mogelijkheid om ook in veel van onze uitvaartcentra weer een hapje en een drankje te serveren. Zo zijn we weer een beetje dichter bij onze vertrouwde gastvrijheid, die we je graag laten ervaren.

Het beste binnen de mogelijkheden van het moment

Tot 1 juli mogen er niet meer dan 30 personen aanwezig zijn bij een afscheid. Maar als alles goed blijft gaan, mogen we daarna samenkomen met 100 mensen per afscheid! Daarbij blijft de 1,5 meter regel van toepassing voor mensen die niet op hetzelfde adres wonen. Dat wordt best een uitdaging, maar wij gaan ons uiterste best doen om ook dat voor elkaar te krijgen.

Samen met jou willen we er alles aan doen om het best mogelijke afscheid te verzorgen, dat past bij jouw overleden dierbare, binnen de mogelijkheden van dat moment. Ook in deze bijzondere tijd blijft de kern van onze dienstverlening onveranderd: vanuit ons hart en met deskundigheid blijven wij je bijstaan.