Uitvaart Cranendonck

De gemeente Cranendonck bestaat uit de plaatsen Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Maarheeze, Soerendonk en Gastel. In de kern van deze plaatsen, tegen de algemene begraafplaats aan de Grootschoterweg, ligt ons uitvaartcentrum.

Possibilities

Uitvaartcentrum Cranendonck is sfeervol en warm ingericht zodat je in een vertrouwde omgeving en op je eigen tempo afscheid kunt nemen van jouw overleden dierbare. Het is bij ons mogelijk om een 24 uurskamer te huren tot aan de dag van de uitvaart, met een eigen sleutel heb je dag en nacht toegang. Onze sfeervolle rouwkamers zijn voorzien van audioapparatuur en je kunt de kamer met bloemen of persoonlijke herinneringen inrichten zoals jij dat wenst. Tevens kun je kosteloos gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening. Kies je niet voor een 24-uurskamer, maar wel voor een opbaring in ons uitvaartcentrum, dan zijn flexibele bezoektijden mogelijk.

uitvaartcentrum cranendonck
uitvaart budel

Gastlocatie

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Cranendonck. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Neem contact op

Rondleiding