Categorieën

“Een vertrouwde omgeving creëren.”

-Judith Beekx

Samen gaan we voor een memorabel afscheid, afscheid nemen kan immers maar één keer. Ik ben er voor u tijdens deze periode, ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij mij. Ik zal goed naar u luisteren en u ondersteunen waar ik kan, om zo een vertrouwde omgeving te creëren.

Doordat ik bekend ben met de lokale mogelijkheden kan ik u goed adviseren bij wensen die misschien afwijken van de standaard. Zo hebben we de Kunstkeuken waar we het leven kunnen vieren. Of u kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Dommelstroom, tegenover de kerk in Valkenswaard, voor een echte traditionele Brabantse koffietafel. Daarnaast kan ik goed organiseren, waardoor alles op het juiste moment gebeurt. Vaak is het gewenst om kinderen te betrekken bij de uitvaart, dit is ook belangrijk voor hun rouwverwerking en meestal is dit ook zoals de overledene het gewild heeft. Ik ben afgestudeerd als uitvaartbegeleider en heb me gespecialiseerd in rouwverwerking bij kinderen. Ik kan u hierdoor goed adviseren over hoe u ook kleine kinderen kunt betrekken bij de uitvaart.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de omgeving van Valkenswaard? Ik kom graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen even gaan zitten om te kijken naar de mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen.

uitvaartverzorgster judith Beekx

Plan een vrijblijvend gesprek met uitvaartverzorgster Judith Beekx


Zelf een ervaring insturen?

Naam en woonplaats zijn niet verplicht.
Dank alvast voor je reactie!