Mijn uitvaartwensen vastleggen

We hebben al zeer veel verschillende uitvaarten mogen verzorgen. Bijna altijd met een persoonlijk detail, muziek, een tekst, een element waardoor de uitvaart onderscheidend en herkenbaar werd. Weet je eigenlijk al wat voor afscheid je wilt? En is jouw familie op de hoogte van je specifieke wens dat bijvoorbeeld alleen de muziek van je favoriete keuze gespeeld wordt? Het kan mooi zijn als je al een scenario voor je ziet, maar het is nog mooier als jouw naasten dat ook weten. Het geeft een goed gevoel als je weet dat alles geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals jij dat wenst. Als je er nog niet helemaal uit bent wat jouw wensen zijn, kun je ook vrijblijvend met ons van gedachten wisselen. In veel gevallen kunnen we al snel een vrij exacte beraming van kosten maken, wat je wellicht op weg helpt.

‘Mijn uitvaartwensen’

Je kunt jouw uitvaartwensen vastleggen in ons document ‘Mijn uitvaartwensen’. Hierin kun je ook namen en adressen vermelden van mensen, die je graag wilt laten uitnodigen voor je uitvaart later. Het document ‘Mijn uitvaartwensen’ kun je zelf bewaren bij je persoonlijke papieren of je geeft het in bewaring aan een van je naasten. Zo heb je de zekerheid dat jouw wensen een houvast vormen voor de invulling van je afscheid. Je kunt het document kosteloos bij ons aanvragen.

Document opvragen via de post

Inspiratie

Er moet veel besproken en geregeld worden voor een uitvaart, het is niet altijd makkelijk om deze keuzes te maken. Vooral voor nabestaanden is het lastig wanneer zij niet op de hoogte zijn van eventuele wensen van de overledene. Neem een kijkje op onze inspiratie pagina voor verschillende mogelijkheden betreffende de uitvaart.