Uitvaart Eindhoven

In de gemeente Eindhoven beschikken wij over een uitvaartcentrum, gevestigd aan de achterzijde van het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven, waar je gemakkelijk kunt parkeren.

Mogelijkheden

Uitvaartcentrum Eindhoven beschikt over twee sfeervol ingerichte rouwkamers. De rouwbezoeken kunnen flexibel geboekt worden, waarbij je het rouwbezoek kunt plannen op een door jou gewenst tijdstip. Locatie Eindhoven beschikt ook over een 24-uurs kamer, indien gewenst kun je zo op je eigen tempo afscheid nemen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er nooit twee rouwbezoeken tegelijk zijn, zodat je alle privacy hebt bij je bezoek in ons uitvaartcentrum. Vanzelfsprekend serveren wij een kopje koffie of thee bij het rouwbezoek. Een kleine afscheidsdienst in huiselijke sfeer is mogelijk tot max. 25 personen.

uitvaartcentrum eindhoven
uitvaartcentrum eindhoven

Gastlocatie

Indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het nog steeds mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Eindhoven. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.

Neem contact op

Rondleiding