Online condoleren

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. De hartelijke steunbetuigingen van belangstellenden zullen je waarschijnlijk op alle mogelijke manieren bereiken. Je kunt je wensen met betrekking tot regulier en online condoleren ook vermelden op de rouwkaart of in de rouwadvertentie.

Online condoleanceregister

Je kunt vanaf nu ook gebruikmaken van ons online condoleanceregister. Geïnteresseerden kunnen hier de rouwkaart bekijken, eventueel een bloemetje bestellen en een persoonlijk bericht achterlaten. Deze reacties zijn niet zichtbaar op de site maar worden door ons verzameld en aan je doorgegeven. Zo kun je deze bekijken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Condoleanceregister vooraf en tijdens de uitvaart

Het is ook mogelijk dat je mensen uitnodigt voor een afscheidsbezoek, vooraf aan de uitvaart. Zij kunnen hun naam en adres en indien gewenst een korte persoonlijke boodschap achterlaten in het condoleanceregister. Indien de uitvaart voor iedereen toegankelijk is, kunnen de geïnteresseerden vooraf aan de uitvaart het condoleanceregister tekenen. Dit register ontvang je van ons na de uitvaart en het complete overzicht van namen en adressen kan je ook helpen bij het sturen van bedankkaartjes.

Condoleren na de uitvaart

Veel nabestaanden kiezen ervoor om na de uitvaart nog samen te zijn met belangstellenden, waar vaak ook de mogelijkheid is om persoonlijk te condoleren.

Een condoleancekaart/steunbetuiging met de post

Naast de condoleances op geregisseerde momenten zul je waarschijnlijk ook nog steunbetuigingen ontvangen via de reguliere post. Mensen die niet in staat zijn om persoonlijk te condoleren en die toch hun medeleven willen betuigen, sturen meestal een kaartje of een brief met bijvoorbeeld wat persoonlijke herinneringen.

Combinatie van mogelijkheden

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van onze diensten, zodat belangstellenden op diverse manieren en tijdstippen hun medeleven kunnen betuigen, schriftelijk en/of persoonlijk. Zo kunnen alle blijken van medeleven je hopelijk helpen en troost geven.