van der Stappen uitvaartverzorging

Afscheid nemen is de enige zekerheid die het leven ons biedt. Als het eenmaal zo ver is, wil je dat het een waardig afscheid wordt ondanks de pijn en het verdriet. Je wenst een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan de overledene. Maatwerk dus! Een afscheid dat je bijblijft en houvast biedt voor de tijd daarna.

Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een uitvaartorganisatie die jou begrijpt en kundig adviseert. Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid verzorgen. Je herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit onvergetelijke afscheid, waarin iedereen je dierbare zal herkennen.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail. Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team. Daarnaast kun je terugvallen op de voordelen en mogelijkheden van onze gehele onderneming. Wij hopen dat we je met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van je verdriet.

Michael Thijssens
Directeur
els de wit uitvaartverzorging

Professionele uitvaartverzorgers

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten weten wij als geen ander dat persoonlijk contact heel belangrijk is in deze dagen van afscheid. Daarom blijft onze uitvaartverzorger je vaste contactpersoon tot na de uitvaart. In de aanloop naar de dag van de uitvaart heeft onze uitvaartverzorger dagelijks contact met je. Onze persoonlijke benadering wordt door veel nabestaanden zeer hoog gewaardeerd en daar zijn wij trots op.

Hier staan wij voor:

 • Persoonlijke benadering
  Onze persoonlijke benadering wordt door veel nabestaanden zeer hoog gewaardeerd en daar zijn wij trots op.
 • Wij verzorgen elk afscheid tot in detail
  Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team.
 • Keurmerk uitvaartzorg
  Wij beschikken over het Keurmerk Uitvaartzorg. De garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding.

 • 90 jaar ervaring
  Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid verzorgen.
 • GreenLeave
  Van der Stappen draagt graag bij aan een duurzaam afscheid, zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld.
 • Een persoonlijk afscheid voor iedereen
  Wij hopen dat we je met een persoonlijk afscheid troost kunnen bieden en een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van je verdriet.

 • Stichting Make A Memory
  Van der Stappen uitvaartverzorging draagt de stichting Make a Memory een warm hart toe en ondersteunt zodoende haar activiteiten als sponsor.
 • Certificaat dementievriendelijke uitvaart
  Vaak worden nabestaanden met dementie niet meer bij de uitvaart van een dierbare betrokken maar met de juiste begeleiding is er nog veel mogelijk.
 • Na de uitvaart houden we contact
  Natuurlijk kun je ook na de uitvaart op ons blijven rekenen. Onze uitvaartverzorger neemt een paar weken nadien contact op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.