Uitvaart Budel

In Budel, bij de ingang van de algemene begraafplaats aan de Grootschoterweg, ligt het uitvaartcentrum van Van der Stappen. De uitvaartverzorger in Budel is Martin Horst, samen met een team verzorgt hij de uitvaart, begrafenis of crematie.

Een passend en betaalbaar afscheid

Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten die gehanteerd worden zijn vergelijkbaar met uitvaartcentra in de regio. Veel mensen zijn al verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kan je de uitvaart door ons laten verzorgen.

Onze belofte

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid kunnen verzorgen. Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor een onvergetelijk afscheid, waarin iedereen jouw overleden dierbare zal herkennen.

uitvaart budel

Rouwkamers
Het uitvaartcentrum in Budel is voorzien van twee rouwkamers, waarvan één kamer gebruikt wordt als 24-uurskamer. De andere rouwkamer blijft beschikbaar voor een rouwbezoeken op afspraak. Het is mogelijk om het rouwbezoek intiem te houden of een groter bezoek uit te nodigen voor een persoonlijk afscheid.

24 uurs kamer
De 24-uurs kamer ‘huur je’ vanaf het moment van opbaren tot het moment van de uitvaart, begrafenis of crematie. Je krijgt een sleutel waarmee je dag en nacht je overleden dierbare kunt bezoeken, zodat je op je eigen tijd en tempo afscheid kunt nemen. Het is mogelijk om spulletjes mee te nemen om de kamer te personaliseren en uw eigen muziek af te spelen. Je kunt naar behoefte gebruik maken van koffie en thee.

Uitvaartcentrum cranendonck

Uitvaart, begrafenis of crematie
Het uitvaartcentrum in Budel is uitgerust met een sfeervolle ontmoetingsruimte. Vanuit de ontmoetingsruimte kijk je uit op een mooie groene omgeving met als blikvanger de prachtige molen Janzona. Een goed georganiseerd afscheid in de vorm van een kleine dienst of een informeel samenzijn na de uitvaart is mogelijk tot max. 20 personen. Alle moderne apparatuur is aanwezig voor het tonen van beelden en het afspelen van muziek.

Martin Horst
Uitvaartverzorger

“Ik probeer rust te brengen en daardoor mensen te helpen hun eigen keuzes te maken.”

Martin Horst

Wilma Peeters
Uitvaartbureau

“Liefde houdt niet op waar leven eindigt.”

Uitvaartbureau Wilma Peeters

Cynthia Aerts
Grafisch medewerker

“Een liefdevolle herinnering aan de rouwbrief en het gedachteniskaartje.”

uitvaartcentrum cranendonck

Uitvaart Budel

Bij een uitvaartlocatie denk je al snel aan een aula in een uitvaartcentrum, maar steeds vaker mogen wij uitvaarten verzorgen op locaties die voor de overledene en nabestaanden een bijzondere betekenis hebben. Veel mooie locaties in de buurt van Budel staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Onderstaand wat voorbeelden van locaties in de regio. Staat de gewenste locatie er niet bij? Laat het ons gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Uitvaartdienst/koffietafel

Begraafplaats

Crematorium

Onze Lieve Vrouw Visitatie
Kerkstraat 10
6021 CH Budel

Protestants kerkje Budel
Dr. Ant. Mathijsenstraat 7
Budel

Zaal de Wielerbaan
Maarheezerweg 9
6021 CN Budel

Cultureel Centrum De Smeltkroes
Kijkakkers 1
6026 ER Maarheeze

Algemene begraafplaats
Klein Schoterstraat 2A
6023 RG Cranendonck

Parochiekerkhoven H. Jozef
Hoofdstraat 201
6024 AB Budel-Dorplein

Begraafplaats de Vinnen
De Vinnen
Maarheeze

RK Begraafplaats St. Gertrudis
Kerkstraat
Maarheeze

Parochie H. Cornelius
Kerkstraat 27
6021 CH Budel

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Somerenseweg 116
5591 TN Heeze

Onze Lieve Vrouw Visitatie
Kerkstraat 10
6021 CH Budel

Crematorium Weerterland
Ringselvenweg 2
6002 SW Weert

Crematorium Heeze
Somerenseweg 120
5591 TN Heeze

Kosten uitvaart

We krijgen heel vaak de vraag wat een uitvaart kost, helaas is er niet één antwoord op te geven. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven en een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Van der Stappen zelf. Vooraf wordt er goed naar je wensen geluisterd en een budget opgesteld. Zo zijn we er zeker van dat de uitvaart niet duurder wordt dan afgesproken. Neem contact op voor meer informatie.

Evenementen Budel

uitvaart regelen

Informatieavond ‘Omgaan met verlies en rouw’

26 september @ 19:30 – 21:30

Uitvaartcentrum van der Stappen, Klein Schoterstraat 2 A te Cranendonck

De bijeenkomst die duurt van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan 11 geïnteresseerden.

cranendonck

Allerzielen Allicht Budel

2 november @ 19:00 – 21:00

Uitvaartcentrum van der Stappen, Klein Schoterstraat 2 A te Cranendonck

Allerzielen is voor veel nabestaanden het moment waarop ze speciale aandacht hebben voor hun dierbare overledenen.

Van der Stappen uitvaartverzorging is ook actief in de omgeving van:

• Eindhoven
• Geldrop-Mierlo

• Nuenen, Gerwen, Nederwetten
• Valkenswaard

• Veldhoven
• Waalre