Uitvaart Dommelen

In de omgeving van Dommelen in Valkenswaard beschikken wij over een prachtig, nostalgisch en sfeervol uitvaartcentrum gevestigd in de voormalige pastorie. De uitvaartverzorgsters in Valkenswaard zijn Anja Hertroijs en Judith Beekx, samen met een team verzorgen zij de uitvaart, begrafenis of crematie. Zij zijn bekend met de lokale gebruiken en staan garant voor een persoonlijke betrokkenheid.

Een passend en betaalbaar afscheid

Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten die gehanteerd worden zijn vergelijkbaar met uitvaartcentra in de regio. Veel mensen zijn al verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kan je de uitvaart door ons laten verzorgen.

Onze belofte

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid kunnen verzorgen. Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor een onvergetelijk afscheid, waarin iedereen jouw overleden dierbare zal herkennen.

uitvaart valkenswaard

Rouwkamers
Het uitvaartcentrum in Valkenswaard is voorzien van twee rouwkamers, waarvan één opbaarkamer gebruikt wordt als 24-uurskamer. De andere rouwkamer blijft beschikbaar voor rouwbezoeken op afspraak. Het is mogelijk om het rouwbezoek intiem te houden of een groter bezoek uit te nodigen voor een persoonlijk afscheid.

24 uurs kamer
De 24-uurs kamer ‘huur je’ vanaf het moment van opbaren tot het moment van de uitvaart, begrafenis of crematie. Je krijgt een sleutel waarmee je dag en nacht je overleden dierbare kunt bezoeken, zodat je op je eigen tijd en tempo afscheid kunt nemen. Het is mogelijk om spulletjes mee te nemen om de kamer te personaliseren en je eigen muziek af te spelen. Je kunt naar behoefte gebruik maken van koffie en thee.

uitvaartcentrum valkenswaard

Sfeervolle ontmoetingsruimte
Het statige karakteristieke pand gelegen aan een sfeervolle tuin, beschikt over voldoende ruimte voor een goed georganiseerd afscheid in de vorm van een kleine dienst of een informeel samenzijn na de uitvaart (tot max. 25 personen).

Anja Hertroijs
Uitvaartverzorgster

“Onze mogelijkheden om mensen een uitvaart op eigen wijze in te laten vullen, zijn enorm”

Anja Hertroijs

Judith Beekx
Uitvaartverzorgster

“Samen gaan we voor een memorabel afscheid, afscheid nemen kan immers maar 1 keer.”

Judith

Arna Paeshuijse
Zorgteam / Gastvrouw

“In een groot hart passen veel mensen die even willen schuilen.”

Arna Paeshuijse

Uitvaartlocaties Dommelen

Bij een uitvaartlocatie denk je al snel aan een kerk of een aula in een crematorium, maar steeds vaker mogen wij uitvaarten verzorgen op locaties die voor de overledene en nabestaanden een bijzondere betekenis hebben. Vele prachtige locaties in de omgeving van Dommelen staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Onderstaand wat voorbeelden van de bijzondere locaties in de regio. Staat de gewenste locatie er niet bij? Laat het ons gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Uitvaartdienst/koffietafel

Begraafplaats Dommelen

Crematorium rondom Dommelen

Uitvaartcentrum Van der Stappen
Bergstraat 17
5551 AW, Valkenswaard
(Klein gezelschap, +/- 25 personen)

Herberg De Taamvenhoeve
Maastrichterweg 156
5556 VA, Valkenswaard

Hotel De Valk
Frans van Beststraat 1
5554 EA Valkenswaard

Aula begraafplaats Eikenhof
Sil 17
5556 XP Valkenswaard

Restaurant ‘t Oude Wandelpark
Eindhovenseweg 264
5553 AA, Valkenswaard

De Hofnar
de Hofnar 10
5554 DA, Valkenswaard

Sapor
Hoeve 12
5556 TB, Valkenswaard
(Buitenlocatie, klein gezelschap)

Du Commerce
Frans van Beststraat 7A
5554 EA Valkenswaard
(Binnen groot gezelschap, buiten klein gezelschap)

Oude Begraafplaats Kerkhofstraat
Kerkhofstraat
5554 HG, Valkenswaard

Begraafplaats Eikenhof
De Sil 17
5556 XP, Valkenswaard

R.-k. Begraafplaats Heilige Martinuskerk
Bergstraat 15
5551 AW, Valkenswaard

Begraafplaats H. Servatiuskerk
Mgr. Kuijpersplein 20
5556 VL, Borkel en Schaft

Crematorium Heeze
Somerenseweg 120
5591 TN Heeze

Crematorium Rijtackers
Anthony Fokkerweg 150
5651 GZ, Eindhoven

Crematorium de Hoge Boght
Eindhovensebaan 29
5505 JA, Veldhoven

Kosten uitvaart

We krijgen heel vaak de vraag wat een uitvaart kost, helaas is er niet één antwoord op te geven. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven en een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Van der Stappen zelf. Vooraf wordt er goed naar je wensen geluisterd en een budget opgesteld. Zo zijn we er zeker van dat de uitvaart niet duurder wordt dan afgesproken. Neem contact op voor meer informatie.

Van der Stappen uitvaartverzorging is ook actief in de omgeving van:

• Cranendonck-Budel
• Geldrop-Mierlo

• Nuenen, Gerwen, Nederwetten
• Eindhoven

• Veldhoven
• Waalre