Uitvaart Helmond

Inwoners uit Helmond kunnen gebruik maken van meerdere centraal gelegen uitvaartcentra’s van Van der Stappen. Zo kun je terecht bij het prachtig gelegen Genneper Afscheidshuis in Eindhoven of kun je gebruik maken van het sfeervolle uitvaartcentrum in Geldrop. De uitvaartverzorgers in Helmond zijn Tanja Ilbrink, Wijnand Stuart en Gert-Jan Hendrikx, samen met een team betrokken professionals verzorgen zij de uitvaart, begrafenis of crematie.

Een passend en betaalbaar afscheid

Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten zijn lager dan de meeste uitvaartcentra in de regio, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Veel mensen zijn verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze door wie je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering hebt, kun je de uitvaart door ons laten verzorgen.

Onze belofte

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid kunnen verzorgen. Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor een onvergetelijk afscheid, waarin iedereen jouw overleden dierbare zal herkennen.

uitvaartcentrum valkenswaard
uitvaart geldrop
Uitvaartcentrum Geldrop

Het uitvaartcentrum in Geldrop is uitgerust met een sfeervolle ontmoetingsruimte. Daarnaast beschikt deze locatie over een mooie tuin waar je omgeven door planten en bomen even buiten kunt zijn. Een goed georganiseerd afscheid in de vorm van een kleine dienst of een informeel samenzijn na de uitvaart is mogelijk tot max. 20 personen.

uitvaartcentrum waalre
Genneper Afscheidshuis Eindhoven

Het Genneper Afscheidshuis beschikt over een warme ontmoetingsruimte met voldoende capaciteit voor een goed georganiseerd afscheid, in de vorm van een dienst of een informeel samenzijn na de uitvaart (tot max. 100 personen). Daarnaast is het pand prachtig gelegen aan de Genneper parken, wat het mogelijk maakt om indien gewenst, een rustgevende wandeling te maken in de omgeving.

Rouwkamers

Beide uitvaartcentra zijn voorzien van twee rouwkamers, waarvan één kamer beschikbaar is als 24-uurskamer. De 24-uurs kamer staat tot je beschikking vanaf het moment van opbaren tot het moment van de uitvaart. Je krijgt een sleutel waarmee je dag en nacht jouw overleden dierbare kunt bezoeken, zodat je op je eigen tempo afscheid kunt nemen.

Het is mogelijk om spulletjes mee te nemen om de kamer te personaliseren en je eigen muziek af te spelen. De andere rouwkamer blijft beschikbaar voor rouwbezoeken op afspraak. Je kunt het rouwbezoek intiem houden of een groter bezoek uitnodigen voor een persoonlijk afscheid. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er nooit twee rouwbezoeken tegelijk zijn, zodat je alle privacy hebt bij je bezoek in ons uitvaartcentrum. Je kunt naar behoefte gratis gebruik maken van koffie en thee

Tanja Ilbrink
Uitvaartverzorgster

“Samen zullen we het afscheid organiseren dat u voor ogen heeft.”

Tanja Ilbrink

Wijnand Stuart
Uitvaartverzorger

“Met een goed gevoel kunnen terugkijken, draagt bij aan het verdere rouwproces.”

Wijnand Stuart

Gert-Jan Hendrikx
Uitvaartverzorger

“Afscheid nemen van een dierbare zodat u er met een goed gevoel op terug kunt kijken, is mijn streven.”

Gert-Jan Hendrikx

Uitvaartlocaties Helmond

Bij een uitvaartlocatie denk je al snel aan een aula in een uitvaartcentrum, maar steeds vaker mogen wij uitvaarten verzorgen op locaties die voor de overledene en nabestaanden een bijzondere betekenis hebben. Vele prachtige locaties in de omgeving van Helmond staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Onderstaand wat voorbeelden van de bijzondere locaties in de regio. Staat de gewenste locatie er niet bij? Laat het ons gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Uitvaartdienst/koffietafel Helmond

Kerk en Begraafplaats Helmond

Crematorium Helmond

Uitvaartcentrum van der Stappen
Bergstraat 17
5551 AW Valkenswaard

Uitvaartcentrum van der Stappen
Felix Timmermanslaan 2
5644 RN Eindhoven

Kasteelpoort
De Wiel 22
5701 PN Helmond

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA Helmond

Sint-Lambertuskerk
Kerkstraat 54
5701 PM Helmond

Sint-Jozefkerk
Tolpost 1
5701 HE Helmond

Bethlehemkerk
Sperwerstraat 2
5702 PJ Helmond

H. Pauluskerk
Paulus Potterlaan 2
5702 CW Helmond

H. Edith Stein kerk
Wederhof 23
5709 CD Helmond

Kerk Goddelijke Voorzienigheid
Hornestraat 1
5707 TM Helmond

Rk Begraafplaats Helmond
Molenstraat 72
5701 KH Helmond

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Helmond
Hortsedijk / Ingang: Steenovenweg
5708 HD Helmond

Berkendonk
Meanderlaan 1
5704 KW Helmond

Crematorium ’t Laar
Oranjelaan 54
5741 HH Beek en Donk

Crematorium Heeze
Somerenseweg 120
5591 TN Heeze

Crematorium Rijtackers
Anthony Fokkerweg 150
5651 GZ Eindhoven

Crematorium De Hoge Bogt
Eindhovensebaan 25
5505 JA Veldhoven

Crematorium Berkendonk
Meanderlaan 1
5704 KW Helmond

Kosten uitvaart

We krijgen heel vaak de vraag wat een uitvaart kost, helaas is er niet één antwoord op te geven. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven en een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Van der Stappen zelf. Vooraf wordt er goed naar je wensen geluisterd en een budget opgesteld. Zo zijn we er zeker van dat de uitvaart niet duurder wordt dan afgesproken. Neem contact op voor meer informatie.

Van der Stappen uitvaartverzorging is ook actief in de omgeving van:

• Cranendonck-Budel • Nuenen, Gerwen, Nederwetten • Eindhoven • Veldhoven • Geldrop, Mierlo, Nederwetten • Waalre • Valkenswaard