Uitvaart Weert

Inwoners uit Weert kunnen gemakkelijk het uitvaartcentrum in Cranendonck bereiken. Bij de ingang van de begraafplaats aan de Grootschoterweg ligt het uitvaartcentrum van Van der Stappen uitvaartverzorging. De uitvaartverzorger die uitvaarten verzorgt voor de gemeente Weert is Martin Horst, samen met professionele collega’s verzorgt hij de begrafenis of crematie.

Een persoonlijk en betaalbare uitvaart.

De mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart zijn eindeloos, daarnaast zijn wij vaak goedkoper dan uitvaartcentra in de regio. Of je nu verzekerd bent of niet, het is altijd mogelijk om een uitvaart door ons te laten verzorgen.

Onze belofte

Met 90 jaar ervaring in het verzorgen van persoonlijke uitvaarten weten wij als geen ander hoe we samen met jou een gepast afscheid kunnen verzorgen. Jouw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor een onvergetelijk afscheid, waarin iedereen jouw overleden dierbare zal herkennen.

Uitvaart weert

Rouwkamers

Het uitvaartcentrum voor Weert heeft 2 rouwkamers, een kamer wordt gebruikt als kamer voor vaste bezoektijden en dan beschikken we ook nog over een 24 uurskamer.

24 uurs kamer

Deze kamer kun je gebruiken wanneer je op je eigen tempo afscheid wilt nemen van jouw dierbare. Je krijgt een sleutel waarmee je jouw dierbare dag en nacht kunt bezoeken. Het is mogelijk om deze kamer te optimaliseren doormiddel van persoonlijke spulletjes, je kunt hier ook je eigen muziek afspelen. Daarnaast is er naar wens gratis koffie en thee verkrijgbaar.

uitvaart weert

Uitvaart, begrafenis of crematie

Het uitvaartcentrum wat goed bereikbaar is voor inwoners van Weert beschikt over een fijne ontmoetingsruimte, vanuit deze ruimte kijk je uit op een prachtige groene omgeving. Een kleine dienst of samenzijn na een uitvaart is mogelijk tot ongeveer 25 personen.

Martin Horst
Uitvaartverzorger

“Ik probeer rust te brengen en daardoor mensen te helpen hun eigen keuzes te maken.”

Dyonne Cortenbach
Gastvrouw

“Ik zorg graag voor de nabestaanden, zodat ze in ieder geval daar even niet aan hoeven te denken.”

Cynthia Aerts
Grafisch medewerker

“Een liefdevolle herinnering aan de rouwbrief en het gedachteniskaartje.”

uitvaartcentrum cranendonck

Uitvaart Weert

Het is tegenwoordig ook de standaard om een uitvaart op een andere locatie te verzorgen dan een aula in het uitvaartcentrum. Veel locaties in de omgeving van Weert staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Bekijk eens de voorbeelden hieronder, staat de gewenste locatie er niet tussen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Uitvaartdienst/koffietafel
Begraafplaats
Crematorium

Uitvaartcentrum Van der Stappen
Klein Schoterstraat 2A

Onze Lieve Vrouw Visitatie
Kerkstraat 10
6021 CH Budel

Protestants kerkje Budel
Dr. Ant. Mathijsenstraat 7
Budel

Zaal de Wielerbaan
Maarheezerweg 9
6021 CN Budel

Cultureel Centrum De Smeltkroes
Kijkakkers 1
6026 ER Maarheeze

Algemene begraafplaats
Klein Schoterstraat 2A
6023 RG Cranendonck

Parochiekerkhoven H. Jozef
Hoofdstraat 201
6024 AB Budel-Dorplein

Begraafplaats de Vinnen
De Vinnen
Maarheeze

RK Begraafplaats St. Gertrudis
Kerkstraat
Maarheeze

Parochie H. Cornelius
Kerkstraat 27
6021 CH Budel

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Somerenseweg 116
5591 TN Heeze

Onze Lieve Vrouw Visitatie
Kerkstraat 10
6021 CH Budel

Crematorium Weerterland
Ringselvenweg 2
6002 SW Weert

Crematorium Heeze
Somerenseweg 120
5591 TN Heeze

Kosten uitvaart

We krijgen heel vaak de vraag wat een uitvaart kost, helaas is er niet één antwoord op te geven. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven en een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Van der Stappen zelf. Vooraf wordt er goed naar je wensen geluisterd en een budget opgesteld. Zo zijn we er zeker van dat de uitvaart niet duurder wordt dan afgesproken. Neem contact op voor meer informatie.

Van der Stappen uitvaartverzorging is ook actief in de omgeving van:

• Eindhoven
• Geldrop-Mierlo

• Nuenen, Gerwen, Nederwetten
• Valkenswaard

• Veldhoven
• Waalre