Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


Uitvaartkosten

Wil je een begrafenis met veel mensen op een bijzondere locatie of kies je voor een intiem afscheid thuis met genodigden? De kosten van een uitvaart hangen uiteraard af van je wensen maar gemiddeld variëren deze tussen 5.000 en 8.000 Euro. Dat lijkt veel maar naast de kosten voor de afscheidsceremonie en begrafenis of crematie, moet je ook denken aan kosten voor opbaring, kist, rouwvervoer, rouwdrukwerk, rouwboeketten en kransen, samenzijn na de uitvaart en een tarief voor onze dienstverlening. Het is daarom belangrijk vooraf goed na te denken wat je wensen zijn.

Hoe werkt van der Stappen uitvaartverzorging?

  • Wij bespreken alle mogelijkheden en binnen een dag ontvang je onze begroting, waarin alle uitvaartkosten duidelijk staan beschreven.
  • Omdat wij de meeste diensten in eigen huis verzorgen, kunnen wij je een aanbod doen met een zeer scherpe prijsstelling.
  • Wanneer wij uitvaartkosten voor je voorfinancieren, belasten we deze één op één aan u door, zonder bemiddelingskosten.
  • Je kunt bij ons rekenen op een optimale dienstverlening tegen een scherp en transparant tarief.

Wij beschikken ook over het Keurmerk Uitvaartzorg, je garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding van de uitvaartkosten.

Veel diensten in eigen huis

Van der Stappen uitvaartverzorging is aanwezig in meerdere gemeenten in Zuidoost-Brabant. Samen kunnen we je veel meer bieden dan een kleine organisatie, terwijl je toch op een persoonlijke manier wordt geholpen door onze lokale uitvaartverzorger met een klein hecht team. Daarnaast kun je gebruik maken van de diensten van onze eigen vormgevingsstudio en drukkerij. Ook kun je kiezen uit onze verschillende rouwauto’s met eventueel bijpassende volgauto’s. De gehele uitvaart wordt begeleid door onze eigen medewerkers, die representatief en uniform gekleed zijn. Dankzij de vele mogelijkheden die we in eigen huis hebben, kunnen we je een mooi afscheid bieden op de manier zoals jij dat wenst.

Extra service rondom de uitvaart

Natuurlijk verzorgen we ook graag andere zaken voor je, zoals:

  • Een advertentie in een dagblad, in de stijl van de rouwkaart.
  • Gepaste rouwboeketten met linten, kransen of losse bloemen.
  • Live muziek tijdens het afscheid.
  • Een foto/film reportage van de uitvaart.
  • Gedachtenissieraden, o.a. vingerafdruksieraden.

Uiteraard betaal je alleen de factuur van de leveranciers, zonder bemiddelingskosten.