Inge Latour
We hebben een hele mooie baan!
In moeilijke tijden staan wij mensen bij en proberen hen geheel te ontzorgen.

 

– Inge Latour

Coördinator Uitvaartbureau

Hoe ben je bij Van der Stappen terecht gekomen in de functie van Manager Uitvaartbureau?

Jaren geleden heb ik al eens kennisgemaakt met Van der Stappen, destijds voor de functie als Uitvaartverzorger. Om persoonlijke redenen heb ik dit toen niet doorgezet. Hier heb ik altijd spijt van gehad en bleef ik de vacatures van Van der Stappen in de gaten houden. Tijdens  vakantie op Corfu voor Officemanager van het Uitvaartbureau, vanaf het strand meteen gesolliciteerd!!

Komt het weleens voor dat collega’s emotioneel worden na telefonisch contact met nabestaanden?

Dit komt wel eens voor, natuurlijk is dit helemaal niet erg. We blijven allemaal mensen, niet alle gesprekken gaan hetzelfde. Het is fijn om te weten dat je dit vaak direct met collega’s kunt delen.

Wat maakt je werk leuk/uitdagend?

Uitdagend is het om tijdens drukte toch alle werkzaamheden volgens planning netjes uit te voeren. Ik vind het fijn mensen direct te kunnen helpen en te ontzorgen, hier krijg ik echt voldoening van.

Hoe ziet jouw dagindeling eruit?

Onvoorspelbaar! Dit is het leuke van deze job, je weet nooit wat er die dag op je pad komt. Ik neem me in de ochtend wel eens voor om andere administratieve werkzaamheden aan te pakken, maar daar komt het vaak helemaal niet van. Heerlijk die onvoorspelbaarheid!

Zijn er genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen bij Van der Stappen?

Zeker! Er worden verschillende trainingen aangeboden en men kan scholing volgen. De uitvaartbranche is zo breed dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Hoe zou je de sfeer met je collega’s willen beschrijven?

Meestal heel prettig, ik voel me veilig bij mijn collega’s om mezelf te kunnen zijn en dingen bespreekbaar te maken. Soms is het erg druk en kunnen collega’s wat gestrest of geïrriteerd zijn, hier heb ik persoonlijk wel last van en zeg daar wel wat van. Dat mogen zij uiteraard ook tegen mij zeggen!

Wat zou je aan toekomstige medewerkers bij Van der Stappen mee willen geven?

We hebben een hele mooie baan! In moeilijke tijden staan wij mensen bij en proberen hen geheel te ontzorgen m.b.t. de uitvaart van hun dierbare. Alle werkzaamheden zijn niet moeilijk, maar veel. Dit vergt veel tijd en investering vanuit ons als bedrijf maar vooral vanuit jezelf. Als je hier voor openstaat heb je een van de mooiste jobs die er zijn!

team van der stappen
Wil jij ook werken bij van der Stappen? 

 

Bekijk de vacatures